Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Number 4The Ohm Collection

Vorige terug naar alle merken


 

 

Waarom The Ohm Collection kiezen?

  • Niet zomaar een zonverzorging, maar 100% natuurlijke, minerale zonnelotions die je huid beschermen met non-nano zinkoxide en je huid intens voeden met prachtige ingrediënten als jojoba-olie, cacaoboter en koolzaadolie.
  • Naast bescherming tegen de zon, zijn de zonneproducten van The Ohm Collection ook "Sea Safe" wat betekent dat de zonnelotion geen ingrediënten bevat die een negatieve impact hebben op het leven in zee.
  • Sun Safe SPF 15 en SPF 30 zitten een handige pompfles die je met één hand kunt bedienen. 

 

Filosofie

The Ohm Collection is een eerbetoon aan het Ohm-symbool, die afkomstig is uit de boeddhistische en hindoeïstische cultuur. Een symbool dat al duizenden jaren bestaat. Het is de bedoeling van The Ohm Collection om de uitwisseling van kennis en bewustzijn voor een hoge kwaliteit van leven te delen.

 

We leven in een wereld waar steeds meer mensen aandacht aan welzijn besteden: van het lichaam, de geest en het milieu. Evenwicht te vinden tussen deze drie is essentieel voor een goed leven. (Zelf-)respect en bewustwording dragen daaraan bij. Het verzorgen van jezelf is de zorg over jezelf.  'Natuurlijke', 'biologisch', 'duurzaam', 'bewuste' zijn termen die steeds worden weergegeven op alle soorten producten, met inbegrip van persoonlijke verzorging en cosmetica. Deze producten bevatten nog vaak schadelijke (synthetische) ingrediënten. Bij The Ohm Collection proberen ze anders te zijn. ze streven naar het aanspraak maken op de concepten van authenticiteit en evenwicht, in woord en daad. The Ohm Collection gelooft in natuurlijke, veilige, krachtige ingrediënten van hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze het beste wat de natuur ons te bieden heeft met hun eigen handen verwerken en ervoor zorgen dat ze mooie, eerlijke producten ontwikkelen.

 
Bij The Ohm Collection zijn ze toegewijd aan bepaalde waarden. Deze begrippen vormen de kern van hun bestaan: ze dromen, ademen en leven van deze waarden. En daar is The Ohm Collection trots op en willen ze delen met de wereld:
 
Authenticiteit
The Ohm Collection's werk is het hart dat ze bij zich dragen. Ze geloven in hun filosofie. Het is niet alleen wat ze doen. Het is wie ze zijn. Hun acties zijn afgeleid van oprechtheid en toewijding. Ze zijn altijd eerlijk en je kunt u op ze rekenen.
 
Kracht
Natuur is het meest krachtige fenomeen dat we kennen. Dat is waarom The Ohm Collection gebruik maakt van de meest krachtige essences van de natuur in haar producten. Deze kracht is ook een bron van inspiratie. Haar zuiverheid en de kracht vormen de basis van The Ohm Collection's mentaliteit. Met een sterke filosofie en spirit werken ze aan een gezonder leven.
 
Balans
'Ohm' begint met jou. Bewustzijn en (zelf)respect vormen de basis van een goed leven. Wij hebben slechts één lichaam en geest, die voortdurend worden gestimuleerd door onze omgeving. Het vinden van een evenwicht tussen lichaam, geest, ziel en omgeving is een continue reis, en begint met bewustwording. The Ohm Collection streeft naar het vinden van dat evenwicht, en alles wat ze doen maakt deel uit van deze reis. Een reis willen ze delen met jou.
 
 

Oprichters The Ohm Collection

The Ohm Collection is een Nederlands merk dat bestaat uit een groep van jonge pioniers die graag producten maken die werken. Mooie, effectieve producten die profiteren van zowel de mens als de planeet. The Ohm Collection is begonnen met een natuurlijke deodorant in poedervorm. Met behulp van de meest exclusieve etherische oliën met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij verkopen bij Pure Beauty Boutique de zonnebrandcrème Sun Safe die 100% natuurlijk en veilig is.