Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Loveli Deodorant Sweet Orange XL Tijdelijk niet beschikbaar

€ 14,99
75 ml

terug terug |

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

Een interessant artikel in De Betere Wereld over deodorants. De deodorant van Loveli aanbevolen wordt als deodorant zonder aluminium! Wat zegt het test panel over de Sweet Orange deodorant: "De Stick met heerlijke frisse sinaasappel geur laat een dun laagje deo achter dat niet prikt - ook niet direct na het ontharen - en ruikt naar de zomer. Het crŤmige laagje geeft je een verzorgd gevoel en houdt je lekker lang fris."

De Loveli Deodorant Sweet Orange XL is een puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt met een natuurlijk zomers parfum van sinaasappel en mandarijn!

Deze deodorant is 100% natuurlijk en gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat. Aangevuld met fijne ingrediŽnten die goed zijn voor je huid en die je beschermen tegen zweetgeur.

Natriumbicarbonaat kan een irriterende werking hebben bij een gevoelige huid. Daarom heeft Loveli het gecombineerd met verzachtende arrowroot. Het kan nog wel gebeuren dat je huid reageert. Er is dan ook een Loveli Deodorant Sensitive Skin versie met minder natriumbicarbonaat erin en huidverzorgende sandalwoodolie.

De stick is 75 ml en gaat zeker 3 maanden mee.

De verpakking is gemaakt van polypropyleen (plastic). Het kan gerecycled worden met de rest van je plasticafval.

Deze deodorant sluit je huid niet af. Je zweet dus nog wel (anders kan je lichaam ook zijn afvalstoffen niet kwijt), maar je ruikt het niet.

Heb je snel een gevoelige huid, dan kan je huid reageren met rode uitslag. Meteen wat kokosolie er op doen en overstappen op de Loveli Deodorant Sensitive Skin kan de oplossing zijn. Maar meestal krijg je juist een mooiere huid door alle fijne ingrediŽnten.

Is je lichaam echt verslaafd geraakt aan de ingrediŽnten in je gewone deo, dan kan het eerst lijken alsof je juist erger gaat zweten. Je lichaam is aan het detoxen. Houd vol, het is het waard!

Gebruik
De deo van Loveli draait de andere kant op dan je zou verwachten. Dat is dus met de klok mee in plaats van tegen de klok in. Breng de deodorant stick aan onder je armen en laat de deodorant even drogen voordat je je kleding aantrekt.


Huidtype
Geschikt voor alle huidtypes.


Ingrediënten
  • Kokosolie
  • Natriumbicarbonaat (zuiveringszout)
  • Sheabutter
  • Bijenwas
  • Arrowroot
  • Vitamine E
  • Natuurlijk parfum gemaakt van essentiŽle oliŽn
  • 100% natuurlijk