Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Aromatherapy Associates Miniature Bath & Shower Oil Collection Tijdelijk niet beschikbaar

€ 49,00
10 x 3 ml

terug terug |

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

Perfect om mee te nemen op reis, als cadeau, ter introductie van Aromatherapy Associates, om eens alle 10 Bath & Shower Oils te proberen en je favoriet te kiezen of gewoon om jezelf te verwennen! De Aromatherapy Associates Miniature Bath & Shower Oil Collection zijn samen gebracht om te ontspannen, ont-stressen, herleven, ondersteunen en je innerlijke kracht te vinden.

Ervaar de volledige collectie van Aromatherapy Associates luxe bad & douche-olie met de multi-award winnende miniatuur bad & douche oliŽn. Deze collectie omvat tien 3ml flesjes om te kiezen voor een mix die past bij jouw stemming en om te genieten van een uniek bad of douche ritueel. De miniatuur collectie is het perfecte cadeau voor een geliefde of om gewoon te genieten van een voorproefje van Aromatherapy Associates luxe Bath & Shower Oils. Ervaar de kracht van aromatherapie.

Wat is aromatherapie?
Aromatherapie maakt gebruik van plantaardige essentiŽle oliŽn om zowel fysieke als emotionele behoeften te behandelen. Veel mensen denken dat het uitsluitend om de geur gaat, maar aromatherapie gaat veel verder heeft ook effect op het lichaam.

Wat is de kracht van aromatherapie?
Door inademening gaat de geur van de essentiŽle oliŽn in de Aromatherapy Associates producten naar de longen en kunnen daar antibacterieel werk verrichten. De geur gaat direct door naar de hersenen en daar roept het herinneringen op. EssentiŽle oliŽn worden via de haarfollikels en je huid opgenomen in de bloedcirculatie.

Aromatherapy Associates gebruikt als basis o.a. cocosnootolie, jojobaolie en rozenbottelolie die de essentiŽle oliŽn dragen. De basisolie blijft op de huid liggen en de essentiŽle olie dringt diep in de huid door en helpt bij bepaalde zorgen. Van binnenuit.


Gebruik
Warm een flesje bad- en doucheolie op in je handen. Verdeel de Bath & Shower Oil over je borst en buik en laat 2-3 minuten intrekken.

Maak ondertussen een kommetje van je handen, breng ze naar je gezicht en adem 3 keer diep in.

Stap in een warm bad of ga onder de douche en geniet van de krachtige voordelen van aromatherapie.

Alleen voor volwassenen. Bewaar in het doosje of weg van licht en warmte en buiten het bereik van kinderen. Natuurlijk sediment kan plaatsvinden. Eenmaal geopend kun je de Bath & Shower Oil het beste binnen 6 maanden gebruiken. Om glad oppervlak te voorkomen, het bad of de douche na gebruik schoonmaken.


Huidtype
Geschikt voor alle huidtypes.


Ingrediënten