Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Aromatherapy Associates Indulgence Candle Tijdelijk niet beschikbaar

€ 47,00
270 ml 40 uur

terug terug |

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

Deze aromatische mix met etherische oliŽn van jasmijn en geranium zorgen voor een euforisch aroma. CreŽer een warme sfeer in huis en neem de tijd voor jezelf met deze speciale geurkaars. Elegant ontworpen en prachtig versierd, zal deze kaars je met jasmijn omhullen in een sensuele ervaring van pure verwennerij. Geranium zal je emoties weer in balans brengen.

Elegant ontworpen en prachtig versierd, werkt deze geurkaars hartverwarmend, inpsirerend en versterkend. Aromatherapy Associates geurkaarsen worden met de hand gegoten in het Verenigd Koninkrijk en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit sojawas met ongebleekte katoenen lont. 100% GMO-vrij.

Deze geurkaars brandt 40 uur.

Gebruik
Voor het beste resultaat de lont tot 6 mm afknippen en brandt de kaars niet langer dan 4 uur per keer om te roken of grote vlam te voorkomen. Steek de Inner Strength Candle in de badkamer aan, terwijl je een bad neemt of doucht en maak gebruik van Aromtherapy Associates Inner Strength Bath & Shower Oil om de volledige ritueel ervaren.


Huidtype


Ingrediënten
  • 100% GMO vrije sojawas
  • Jasmijn
  • Geranium