Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Aromatherapy Associates Inner Strength Candle

€ 47,00
270 ml 40 uren

terug terug | bestellen Bestel

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

Verwen jezelf in een mindful moment en creŽer je eigen verkwikkende sfeer met de Aromatherapy Associates Inner Strength Candle. Geniet van een gevoel van rust en innerlijke vrede met de versterkende combinatie van wierook en kardemom. Deze geurkaars op basis van sojawas is ideaal in combinatie met de Inner Strenght Bath & Shower Oil. Voor een ultiem spa moment in je eigen badkamer!

Elegant ontworpen en prachtig versierd, werkt deze geurkaars hartverwarmend, inpsirerend en versterkend. Aromatherapy Associates geurkaarsen worden met de hand gegoten in het Verenigd Koninkrijk en zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit sojawas met ongebleekte katoenen lont. 100% GMO-vrij.

Deze geurkaars brandt 40 uur.

Gebruik
Voor het beste resultaat de lont tot 6 mm afknippen en brandt de kaars niet langer dan 4 uur per keer om te roken of grote vlam te voorkomen. Steek de Inner Strength Candle in de badkamer aan, terwijl je een bad neemt of doucht en maak gebruik van Aromtherapy Associates Inner Strength Bath & Shower Oil om het ritueel, waar je innerlijke kracht van krijgt, te ervaren.


Huidtype


Ingrediënten