Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Oliveda Orac & Camu Camu Olive Tree Concentrate I01 Tijdelijk niet beschikbaar

€ 29,95
100 ml

terug terug |

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

De Orac & Camu Camu Olive Tree Concentrate is een kleine drinkkuur met daarin een aanzienlijke defensieve kracht tegen virussen en schadelijke milieu-invloeden. Het verse groene olijfblad celelixir bevat een tot 3000 maal hogere concentratie antioxidanten dan olijfolie, en werkt daardoor als een waar beschermend schild. Deze antioxidanten bestrijden vrije radicalen zeer effectief en voorkomen zo vroegtijdige huidveroudering.

Wereldwijd is er geen vrucht die meer vitamine C bevat dan Camu Camu: het overstijgt 21.000-500.000 ppm ascorbinezuur, dat is 30 keer zo veel als sinaasappels. Daarnaast is Camu Camu rijk aan ijzer en beschermt het tegen virussen en schadelijke milieu-invloeden.

Het verse groene olijfblad celelixir, de anti-oxidanten die het bevat (tot 3000-voudig hogere concentratie dan in olijfolie) fungeert als een beschermend schild. Ze bestrijden vrije radicalen zeer effectief en voorkomen zo vroegtijdige huidveroudering.

Perfect om in te nemen als je voelt dat je verkouden of grieperig wordt voor een intense immuunboost.

Gebruik
Per dag twee pipetten of 1 theelepel, puur of samen met vruchtensap, 2-3 keer voor het eten innemen. Tot maximaal 10 ml per dag.


Huidtype


Ingrediënten
  • Olea Europea extract
  • 1,68% camu camu