Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Margaret Dabbs Super Shiner Buffer Tijdelijk niet beschikbaar

€ 11,00
1 buffer

terug terug |

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

De Margaret Dabbs Super Shiner Buffer is een eenvoudig te gebruiken en zeer effectieve buffer voor ultiem glanzende nagels en verzorgde handen en voeten. Daarom is ook Bridget Jones gevallen voor dit verfijnde product en vindt je deze in de film op haar nachtkastje!

De technologie met unieke kleine kristallen, maakt de Margaret Dabbs Super Shiner onderscheidend. Met behulp van de Margaret Dabbs Super Shiner Buffer zullen je nagels direct gaan glanzen en verlicht worden, waardoor een langdurige en gezonde glans ontstaat.

Gebruik
Voor het beste resultaat gebruik je de Super Shine Buffer op droge nagels die niet vet zijn. De buffer is geschikt zowel voor je hand- als teennagels. Gebruik eerst de groen gekleurde kant over de nagels, gevolgd door de witte kant. Verhoog de snelheid van de bewegingen voor een zeer glanzend oppervlak. Gebruik een keer per week. Vermijd contact met vloeistof.

Voor een optimaal resultaat behandel je na de Super Shine Buffer je nagelriemen met Margaret Dabbs Nourishing Nail & Cuticle Serum.


Huidtype
Geschikt voor alle nagels.


Ingrediënten