Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Squalan Eye

€ 57,00
15 ml

terug terug | bestellen Bestel

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

Sylvia Platjouw, Beauty Director Women's Health over Squalan Eye: "ik ben het Squalan oogserum aan het testen.... en het is echt geweldig! En dat zeg ik niet vaak! Ik ben blij verrast dat het ook de craquele-lijntjes aanpakt; iets wat maar weinig oogproducten doen."

Squalan Eye is een krachtig oog serum dat de huid rondom je ogen verstevigt en lijntjes en wallen vermindert. Het serum bestaat uit een speciale combinatie van bijzondere oliŽn met eigenschappen die geschikt zijn voor de tere huid om de ogen.

Je kunt het Eye Serum ook op je hele gezicht gebruiken wat dit serum tot een heerlijke multitasker maakt! Het Eye serum heeft door de toegevoegde oliŽn een extra verstevigend effect en is werkzaam op lijntjes en wallen. Het is erg fijn om eens per week het oogserum als masker of boost voor je gezicht te gebruiken.

Squalaan is een olie die identiek is aan een stof (een soort vet) die van nature in onze huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. Squalaan wordt gewonnen uit planten en organismen. De meeste squalaan die in cosmetica wordt gebruikt, is afkomstig uit haaien en olijven. De squalaan in de producten van Squalan is 100% afkomstig uit door Ecocert goedgekeurd suikerriet uit BraziliŽ.

Squalaan herstelt de natuurlijke balans van de huid door terug te geven wat er van nature in hoort. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid minder vet en een mooie huid krijgt een nog mooiere uitstraling.

Squalaan hydrateert de huid, verbetert het herstellende vermogen van je huid, vermindert rimpels en fijne lijntjes, herstelt de elasticiteit en laat je huid stralen!

Avena sativa kernel extract is een extract uit de pit van Avena sativa, ook wel haver. Deze olie is afkomstig uit Ecocert goedgekeurde haver. De olie word geŽxtraheerd uit hele haverkorrels. Deze havelpitolie werkt ontstekingsremmend, kalmerend en verzachtend bij huidaandoeningen (eczeem, psoriasis, acne, jeuk). Ze herstelt de natuurlijke vetbalans van je huid en is rijk aan vitamine E, omega 3 en 6 en antioxidanten die je huid beschermen tegen schade door milieu en zon. Daarnaast is deze olie rijk aan fosfolipiden die de hydratatie van de huid verbeteren.

De vier producten van Squalan zijn ook geschikt om je huid te kalmeren na het zonnen en scheren.

Gebruik
Verdeel 1 druppel over 2 vingers. Breng het oogserum aan onder de binnenste ooghoek en druk het zachtjes in de huid richting je buitenste ooghoek. Herhaal dit tot het serum is ingetrokken.


Huidtype
Geschikt voor alle huidtypes.


Ingrediënten
  • Squalane
  • Avena sativa kernel extract
  • Moringa oleifera seed oil
  • Rosa rubiginosa seed oil