Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

JOIK geurkaars Lovely Lilac

€ 14,50
145 gr

terug terug | bestellen Bestel

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

De JOIK Lovely Lilac geurkaars, van het nieuwe merk uit Estland, heeft een verrukkelijke en verfijnde geur van seringen en doet denken aan een vroege zomeravond in de tuin met zingende vogels en een seringen struik in volle bloei.

JOIK maakt gebruik van zeer hoge kwaliteit geur oliŽn in haar geurkaarsen. Iedere kaars is met de hand gegoten.

Brandduur: ongeveer 30 uur.

Soy wax is een natuurlijke kaarsvet, uit hernieuwbare natuurlijke hulpbron - sojabonen. Het is volledig biologisch afbreekbaar. Sojawas kaarsen verbranden schoner dan paraffine kaarsen en hebben een brandduur die tot 50% langer is dan een vergelijkbare paraffine kaars.

Gebruik
Laat de kaars de eerste keer zeker 2 uur branden om de was aan de randen vloeibaar te maken. Om de geur te verspreiden, is het niet nodig om de kaars langer dan 1,5 uur te branden. Om walmen tegen te gaan; het bovenste puntje lont verwijderen wanneer deze koud is. De kaars niet in een luchtstroom zetten, om onregelmatig opbranden te voorkomen.


Huidtype


Ingrediënten
  • Sojawas.
  • Natuurlijke oliŽn.