Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

KOBO Sommerset Thyme Seeds geurkaars

€ 39,50
282 gr

terug terug | bestellen Bestel

Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook                 

De Sommerset Thyme geurkaars uit de Seeds collectie van KOBO heeft een frisse, kruidige geur met wilde tijm, salie en citroen blad. Heerlijk in de keuken. Heeft een reinigende werking op lichaam en geest.

De verpakking bestaat uit gerecycled papier en is bedrukt met soja inkt. Onderin het karton vind je bloemzaden van wilde bloemen. Deze bloemzaden kunnen samen met de verpakking worden geplant zodat je nog lange tijd kunt genieten van de bloemenpracht.

KOBO Candles maakt exclusieve geurkaarsen op basis van 'GMO free' soja. De kaarsen worden met de hand gegoten in en eigen werkplaats in Saratoga Springs, New York. De duurzame en niet gemanipuleerde soja komt van plantages uit Noord Amerika. Soja heeft ten opzicht van paraffine een schonere verbranding en is niet schadelijk voor de luchtwegen.

De geuren bestaan uit essentiŽle oliŽn en parfums, die gelaagd in de soja worden verwerkt. Dit geeft een mooie constante geurbeleving. Ook zijn de geuren divers en bijzonder in combinatie. De verpakking is een cadeau op zich.

KOBO Seeds Candles branden 60 uur.

Gebruik
Laat de kaars de eerste keer zeker 2 uur branden om de was aan de randen vloeibaar te maken. Om de geur te verspreiden, is het niet nodig om de kaars langer dan 1,5 uur te branden. Om walmen tegen te gaan; het bovenste puntje lont verwijderen wanneer deze koud is. De kaars niet in een luchtstroom zetten, om onregelmatig opbranden te voorkomen.


Huidtype


Ingrediënten
  • GMO vrije sojawas.
  • Natuurlijke essentiŽle oliŽn.
  • Natuurlijke parfum.