Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Squalan

Vorige terug naar alle merken


 

 

Waarom Squalan kiezen?

  • Squalan geeft je huid terug wat er van nature in hoort. De producten zijn gebaseerd op de plantaardige olie Squalane die identiek is een aan stof die we van nature in onze huid hebben. Deze olie verbetert, verzacht en herstelt je huid en voelt niet vettig aan.
  • De olie in Squalan Natural Skincare is afkomstig van 100% goedgekeurd Ecocert geperst suikerriet uit Brazilië en verbetert, verzacht en herstelt je huid zonder vettig aan te voelen.
  • Alle Squalan producten zijn 100% plantaardig, dus vegan, bevatten geen parabenen en alcohol, zijn dierproefvrij en worden duurzaam geproduceerd.
  • De compacte Squalan-lijn van 4 producten is het resultaat van een jarenlange zoektocht van twee vriendinnen naar de ideale huidverzorging.

 

Filosofie Squalan

Iedereen met een gevoelige huid heeft baat bij de producten van Squalan, gebaseerd op het wonderingrediënt Squalane, een plantaardig olie afkomstig van suikerriet. Squaleen is een olieachtige substantie die zowel bij mens, dier als plant van nature voorkomt. Het lichaam maakt deze stof aan maar vanaf het 25e levensjaar neemt dat af en start de huidveroudering. Deze lichaamsidentieke antioxidant beschermt de huid tegen vrij radicalenschade en voorkomt zo huidveroudering. De olie verbetert, verzacht en herstelt de huid en voelt niet vettig aan.

 

De olie in Squalan Natural Skincare is afkomstig van 100% goedgekeurd Ecocert geperst suikerriet uit Brazilië. De Squalan producten zijn bovendien 100% plantaardig - en dus vegan - bevatten geen parabenen en alcohol, zijn dierproefvrij en worden duurzaam geproduceerd. De vier producten van Squalan gelden als unisex, dus voor zowel hem als haar en zijn ook geschikt om de huid na het zonnen en scheren te kalmeren. 

 

Oprichters Leslie van der Meijden en Monique Hugen

De Squalan-lijn is het resultaat van een jarenlange zoektocht van de twee vriendinnen Leslie van der Meijden en Monique Hagen naar de ideale huidverzorging. "Uiteindelijk vonden we een plantaardige olie Squalene die identiek is aan een stof die we van nature in onze huid hebben. Dit bleek het perfecte ingrediënt te zijn en we besloten een cosmeticalijn op basis van deze olie te ontwikkelen. We hebben het 'wonderingrediënt' ontdekt door te zoeken naar de meest huideigen ingrediënten. Bovendien is Squalan is 100% plantaardig. We zijn zo happy dat we hierdoor weer kunnen genieten van huidverzorging, net als lotgnotes die dit probleem ook hadden!

 

De olie verbetert, verzacht en herstelt de huid en voelt niet vettig aan. Dit prachtige ingrediënt vult aan wat de huid op dat moment nodig heeft, waardoor deze een mooiere en gezondere uitstraling krijgt. Geen wonder dat we voor ons skincare label de naam Squalan hebben bekozen!"

 

Hier vind je de Squalan website.