Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Snowberry

Vorige terug naar alle merken

Waarom Snowberry Cosmetics kiezen?

 • Snowberry high-end anti-aging producten met hoge concentraties werkzame stoffen en biopeptiden verjongen en herstellen de huid.
 • Speciale anti-aging formule die makkelijk intrekt en de huid voedt, egaliseert, hydrateert en revitaliseert.
 • In het bijzonder geschikt voor de gevoelige, droge huid.
 • Het prachtige design en handige verpakking met pompjes.
   

Filosofie Snowberry

"Drie dingen moet elke vrouw over een huidverzorgingsproduct weten - of het werkt, of het veilig is en of het zo natuurlijk mogelijk is."  Soraya Hendesi, founder Snowberry 

Snowberry is een hoogwaardige anti-aging huidverzorgingslijn, die is ontwikkeld door Soraya Hendesi en Dr. Andy Lavrent. De producten bevatten ongewoon hoge concentraties biopeptiden en antioxidanten die de huid verjongen en herstellen. Snowberry's BioNutria™ zorgt ervoor dat werkzame ingrediënten optimaal worden opgenomen tot diep in de huid waardoor het celherstel verbetert en de huid langer gehydrateerd blijft. Daarnaast bevatten Snowberry producten ook een bijzondere verscheidenheid aan natuurlijke bessen en kruidenolie-extracten, zoals Acaibessen, Wolfbessen (Goji), Granaatappels, Bergbraambessen en Indiase Neem.

Minstens zo belangrijk, is echter wat de Snowberry producten juist niet bevatten:

 • Geen laurylsulfaten of andere agressieve surfactanten
 • Geen petrochemicaliën
 • Geen propeen- of buteenglycol
 • Geen vluchtige alcohol
 • Geen kunstmatige kleurstoffen
 • Geen siliconen
 • Geen DEA- of MEA-ingrediënten


Bovendien gebruikt Snowberry in alle producten een natuurlijk conserveringssysteem op kruidenbasis in plaats van parabenen en uitsluitend ingrediënten die geen parabenen bevatten.


Soraya Hendesi

"Als het gaat om huidverzorging, zijn er drie dingen die voor elke vrouw belangrijk zijn, vind ik - het moet werken, het moet veilig zijn en het moet zo natuurlijk mogelijk zijn. Daar moeten we gewoon op kunnen vertrouwen." Soraya Hendesi. 'Snowberry' is ontstaan uit pure noodzaak vertelt oprichtster en schoonheidsspecialiste Soraya Hendesi. "Ik kon gewoon geen huidverzorgingsproducten vinden waarvan ik het gevoel had dat ik erop kon vertrouwen." Soraya wilde een anti-aging huidverzorging, zonder mogelijk schadelijke chemicaliën, maar wel met een zeer goede werking. Samen met Dr. Andy Lavrent, een vakkundig biochemicus uit Nieuw-Zeeland met aanzienlijke internationale cosmetica-ervaring, ontwikkelde ze diverse producten, die vervolgens werden getest en in de meeste gevallen ook weer werden afgekeurd. Maar ze hielden vol, en het was duidelijk dat de twee voorbestemd waren om iets heel bijzonders te ontwikkelen.

Soraya gelooft dat ze met Snowberry authentieke huidverzorging heeft ontwikkeld. Authentieke huidverzorging heeft volgens haar soms iets meer tijd nodig, maar het werkt duurzamer. "Authentieke huidverzorging houdt in dat iets wat natuurlijk is, of een natuurderivaat is, de eigen herstelprocessen van de huid zal verbeteren - alsof deze voedingsstoffen en oliën, antioxidanten, peptidecomplexen en enzymen door de huid zelf zijn geproduceerd." Authentieke huidverzorging gaat om de verbetering van de natuurlijke schoonheid van ieder mens, op een milde manier, aldus Soraya.
 

Rob Ryan

Mooie producten verdienen een mooie verpakking. Dit heeft Soraya na een lange zoektocht gebracht bij Rob Ryan, de artiest uit Londen met een bijzonder originele, 'story-telling paper cut art'. Rob hield direct van de Snowberry filosofie, wat resulteerde in de kleurrijke signature van Snowberry. Meer werk van Rob Ryan, onder andere voor Paul Smith, is te bewonderen op www.misterrob.co.uk.

 

De Snowberry website vind je hier.