Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Scotch Naturals

Vorige terug naar alle merken

Waarom Scotch Naturals kiezen?

  • non-toxic nagellak op waterbasis, vrij van agressieve chemicaliën
  • hoge long-lasting kwaliteit nagellak die je nagels voedt en verzorgt
  • Scotch volgt de mode op de voet en heeft daarom altijd de meest trendy kleuren in haar assortiment
  • vegan, vrij van parabenen, geurstoffen en hypoallergeen
  • keuze uit het volledige assortiment van Scotch!
     

Filosofie Scotch Naturals

Scotch Naturals is een lijn van non-toxic nagellak op waterbasis en vrij van agressieve chemicaliën die je in reguliere nagellak aantreft die bestaat uit oplosmiddelen. De nagellak is ontworpen om bij herhaald gebruik de nagels te voeden en versterken. De nagellak vergeelt de nagels niet en voor het beste resultaat gebruik je de Scotch Base Coat en de high glossy Top Coat. De lijn bestaat op dit moment uit 50 hippe, levendige kleuren en een nagellak remover.

Scotch Naturals produceert geen schadelijke dampen of geuren en levert een long lasting kwaliteit kleur zonder de nagels te vergelen. De revolutionaire formule is niet alleen vrij van het giftige trio Formaaldyhyde (mogelijk kankerverwekkend), Dibutyl Phthalaat (DBP - hormoonontregelaar) en toxine Tolueen. Maar ze bevat ook geen giftige industriële oplosmiddelen zoals butyl en ethyl acetaten en fd&c kleurstoffen, waaronder petrochemische koolteer.

 

Oprichter Ginny Cardenas

Scotch Naturals is opgericht in 2009 door Ginny Cardenas, moeder uit Phoenix, USA. Nadat ze Hopscotch Kids had ontwikkeld, een lijn met non-toxic nagellakjes voor de kleintjes, realiseerde ze dat er een zelfde vraag bestond naar eco-friendly, hoogwaardige kwaliteit nagellak voor volwassenen. Met dit in het achterhoofd is Scotch Naturals ontwikkeld en in de herfst van 2010 gelanceerd.