Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Ontmoet Maureen

 

Maureen van Aken

 

De vrouw achter Pure Beauty Boutique is Maureen van Aken. Maureen (48) heeft tijdens haar carrière verschillende internationale marketing & sales functies bekleed. Zij werkt dit jaar 20 jaar in de natuurcosmetica branche en ontdekte tijdens haar reizen prachtige natuurlijke cosmetica merken. Ze vertelt zelf hoe ze is gekomen tot Pure Beauty Boutique.

"Ik geloof in natuurlijke en biologische cosmetica en de kracht van het moment voor jezelf. Het één kan niet zonder het ander. Rust is een must om de huid te laten stralen. Ons lichaam absorbeert de meeste stoffen die wij smeren. Ik vind het een geruststellende gedachte als die stoffen zo veel mogelijk natuurlijk en waar mogelijk van biologische kwaliteit zijn. 
 

Een mooie, egale, zachte en stralende huid willen we allemaal. Dit kun je bereiken door de juiste producten te gebruiken die passen bij jouw huid. Wij proberen iedere dag weer dicht bij onze klanten te staan. Daarom is er persoonlijke aandacht voor iedere klant, reageren we snel, geven wij huid- en geuradviezen en sturen wij kostenloos proefjes toe om producten te proberen.

 

Tegelijkertijd willen we geen concessies doen aan luxe. Het geeft een rijk gevoel als een natuurlijk of biologisch cosmetica product effectief is en er ook mooi uitziet aan de buitenkant. In Pure Beauty Boutique komt alles samen en scheppen we een gezond concept van pure verwennerij.

 

Niets is leuker dan het ontdekken van nieuwe cosmetica met een natuurlijke of biologische oorsprong en bewezen effectiviteit. Het verhaal en de mensen áchter het merk zijn minstens zo belangrijk en delen wij graag bij de filosofie van ieder merkMaar ook bijzondere verhalen over de producten of ingrediënten vind je op productniveau in de webshop.

Plaats je een bestelling bij Pure Beauty Boutique dan geef je een cadeau aan jezelf of iemand anders. Wij verpakken alle bestellingen als cadeau en voegen proefjes en een persoonlijke boodschap bij. Om te kunnen genieten van een moment voor jezelf!

 

Lieve groet,