Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Oliveda

Vorige terug naar alle merken
Waarom Oliveda kiezen?

  • De combinatie van het krachtige elixer van olijfbladeren, hydroxytyrosol complex, in combinatie met oude kruiden klooster recepten en planten synergie maakt Oliveda een zeer effectieve, high-tech lijn van natuurlijke cosmetica die veel meer biedt dan alleen perfecte verzorging voor elk huidtype en perfecte bescherming tegen vrije radicalen.
  • Hydroxytyrosol komt voor in olijven. Het is een biologisch actieve stof die antioxiderend, antimicrobieel en radicaalvangend is. Radicalen die vrijkomen bij UV-straling worden door deze stof geneutraliseerd. 
  • 70% meer werking door het frisse cel elixer van de olijfboom dat in alle producten is verwerkt.
  • Puur met een coole uitstraling - cosmetica moet niet alleen effectief zijn, maar ook fijn zijn om naar te kijken. De bruine flessen en flacons vullen je badkamer thuis met stijl, en zijn een absolute eye-catcher.

 

Filosofie Oliveda

Zo'n 20 jaar geleden, bevond Thomas Lommel, oprichter van Oliveda, zich in een levenscrisis. Hij was ziek en ging zich verdiepen in de kracht van de olijfboom. Hij begon in de Middellandse Zee en studeerde in verschillende landen hoe topkwaliteit olijfolie wordt geproduceerd. Hij leerde van wijze kruidenvrouwen en ontdekte in Alupië (Italië) het geheim van 100-jarigen: het verse, grasgroene celsap van het olijfblad waarin de evenwichtige krachten van de olijfbomen in hun geheel zijn opgenomen en tot 3000 maal krachtiger zijn dan in hoogwaardige olijfolie! 

 

 

 

In 2001 begon Lommel zijn eerste elixer voor inwendig gebruik te ontwikkelen met veel idealisme en nog meer passie. Hij leefde in zijn olijfboomhuis in Andalusië, Spanje, intuïtief en op basis van het celsap van het olijfblad. Het holistisch werkende en evenwichtige elixer met de kracht van een 1000 jaar oude olijfboom was een onmiddellijk doorslaand succes in de praktijken van artsen. Direct al na de eerste toepassingen.

 

Olive Tree Therapy

In 2007 wordt Lommel’s concept van de Olive Tree Therapy, de Mediterrane Ayurveda met producten voor inwendig en uitwendig geboren. Zeven jaren van ontwikkeling en honderden succesvolle experimenten volgen, wat Oliveda anders maakt dan andere cosmetische producten. Wat Oliveda's producten uniek maakt is hun potentie. Door middel van een complex biotechnologisch proces in harmonie met de olijfbomen en de natuur, vervangt Oliveda de standaard 70 procent waterbasis - waaruit producten van andere cosmeticamerken bestaan - met het celelixer en hydroxytyrosol complex van de olijfboom.

 

 

Hydroxytyrosol komt voor in olijven. Het is een biologisch actieve stof die antioxiderend, antimicrobieel en radicaalvangend is. Radicalen die vrijkomen bij UV-straling worden door deze stof geneutraliseerd.  De combinatie van het krachtige elixer, het hydroxytyrosol complex, oude kruiden recepten uit kloosters en planten synergie maakt Oliveda producten een zeer effectieve, high-tech lijn van natuurlijke cosmetica die veel meer biedt dan alleen perfecte verzorging voor elk huidtype en perfecte bescherming tegen vrije radicalen.

 

Bestseller auteur Birgit Frohn heeft het verhaal van Thomas Lommel en Oliveda beschreven in het prachtige boek Olive Tree Therapy. Het boek is te koop via bol.com.

 

Oliveda gaat verder met "Oliveda voor Afrika". In geïndustrialiseerde landen, zoals vele op het Afrikaanse continent, waar men letterlijk moeten graven naar water, lanceerde Oliveda in augustus 2013 het waterproject "Oliveda voor Afrika". In dorpen en in Mhaba Pellew in Senegal, 80 kilometer van de hoofdstad Dakar, breekt Thomas Lommel grond voor de eerste 35 en de 80 meter diepe waterputten.

 

 

Oliveda brand ambassador Barbara Becker is naar eigen zeggen een "cosmetische junkie". Ze heeft veel eigen onderzoek gedaan op het gebied van natuurlijke cosmetica. Ze vertelt zelf waarom zij Oliveda Brand Ambassador is geworden: "Voor de eerste keer had ik echt het verlangen om met mijn eigen naam achter een merk van schoonheidsproducten te staan."

 

Oprichter Thomas Lommel

Het begint bijna 30 jaar geleden toen Thomal Lommel, oud-Waldorfstudent en uitzonderlijk atleet in het Elite Sport Team van het Duitse leger, belandt in het onroerend goed - en dat door middel van vrienden tijdens een bezoek aan een astroloog! Deze astroloog voorspelde Thomas, toen begin 20, tot zijn grote verbazing het volgende: "Ik zie je ware roeping ergens anders. Iets creatiefs, met de aarde en de bomen onder de zon, veroorzaakt door een diepe snee in je leven." Thomas nam de astroloog niet serieus en wat haar voorspelling snel vergeten. Hij was op dat moment te druk met het nastreven van zijn geluk. Hij had succes met zijn investeringen in onroerend goed en had meer dan 1.000 werknemers tegen de tijd dat hij begin dertig was. Maar het geluk van zijn leven was verder weg dan hij ooit had kunnen voorstellen. En toen gebeurde het: de diepe snede dwars door zijn leven in zijn vorege jaren dertig. Maar het was ook het beste dat hem ooit was overkomen. Voor het eerst in zijn leven begon hij aan een reis naar binnen en vroeg zich af wat hij zou doen als hij alle tijd en geld van de wereld bezat.

 

Hier vind je de website van Oliveda.