Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

OilixiaOilixia

Vorige terug naar alle merken

 

 

 

BINNENKORT ZIJN DE PRODUCTEN VAN OILIXIA BESTELBAAR!

 

Waarom Oilixia kiezen?

  • Oilixia is een natural beauty merk op basis van krachtige en kostbare zeldzame botanische oliën en extracten afkomstig van over de hele wereld.
  • Oilixia producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke of natuurlijk afgeleide ingrediënten, vers geproduceerd in kleine batches.
  • Oilixia's krachtige ingrediënten zijn uniek en niet overal verkrijgbaar, waaronder Cacay oil en Kakadu Plum.
  • De texturen van Oilixia's producten zijn uniek. Van de transformerende gummy cleanser tot de zijdezachte gezichtsoliën.
  • Oilixia werkt met lokale leveranciers van alle ingrediënten om zo de gemeenschap en de lokale omgeving te ondersteunen.
  • Alle producten zijn verpakt in verpakkingen kleiner dan 100 ml zodat ze reis-vriendelijk zijn.

 

Filosofie Oilixia

Geïnspireerd door de reislust van oprichter Alexandra Jansons, werkt dit natuurlijke beauty merk met krachtige en zeldzame botanische oliën en extracten. Oilixia's collectie is een eerbetoon aan de prachtige lokale ingrediënten die Alexandra heeft ontdekt tijdens haar reizen naar meer dan 50 landen over de hele wereld. Oilixia maakt gebruik van ingrediënten die gekoesterd worden door inheemse culturen vanwege hun potentie en schoonheidsverbeterende voordelen. Toen Alexandra meer leerde over deze unieke en zeldzame ingrediënten, werd ze geïnspireerd om iets speciaals te doen met haar nieuw verworven kennis. Oilixia is het resultaat! Altijd dromend over het volgende avontuur, zijn alle Oilixia producten verpakt in een minder dan 100 ml verpakking, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn, waar het leven je ook brengt! 

 

Oilixia's producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke of natuurlijk afgeleide ingrediënten van over de hele wereld. Oilixia gebruikt krachtige ingrediënten die uniek en niet overal verkrijgbaar zijn, inclusief retinol-rijke cacay olie en kakadu plum (pruim), een van de beste natuurlijke bronnen van antioxidant vitamine C. De texturen van de producten zijn uniek. Van Oilixia's transformerende gummy cleanser die zacht over je huid glijdt tot Oilixia's zijdezachte gezichtsoliën met een ultra-lichtgewicht textuur die direct absorberen met als resultaat een mooie, gezonde stralende huid.

 

Oilixia kiest om te werken met plaatselijke leveranciers van haar ingrediënten, ter ondersteuning van hun gemeenschap en lokale omgeving. Het uiteindelijke product wordt vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk om te zorgen dat de kwaliteitscontrole van de hoogste standaard is voor elk product. Alle Oilixia producten zijn verpakt in minder dan 100 ml, dus ze zijn reis-vriendelijk zodat je kunt genieten van het verkennen van de wereld samen met je must-have reisgenoten!

 

 

Oprichter Alesandra Jansons

"Ik heb Oilixia ontwikkeld uit een passie voor de krachtige en kostbare, unieke en natuurlijke ingrediënten die de wereld te bieden heeft. Ik heb naar meer dan 50 landen gereisd en de meest fascinerende waarneming die ik keer op keer heb ervaren is dat vrouwen inheemse ingrediënten en lokale kennis gebruiken voor hun beauty behandelingen en welzijn. De grootste inspiratie voor Oilixia is om deze krachtige en vaak zeldzame ingrediënten te gebruiken om effectieve natuurlijke huidverzorgingsproducten te creëren voor de moderne vrouw en man.

 

Ik hou ervan dat Oilixia's producten natuurlijk zijn, vers geproduceerd in kleine batches, grotendeels gebaseerd op koud geperst oliën en unieke krachtige ingrediënten bevatten die wij direct betrekken van lokale producenten om zo hun gemeenschap te ondersteunen in hun onderhoud.
 
Met Engels en Lets erfgoed, ben ik geboren in Australië, nu woonachtig in het Verenigd Koninkrijk, maar meestal bezig met het verkennen van een nieuwe bestemming om zo inspiratie te vinden voor ons volgende beauty product."