Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

NaturalsNaturals by Yerba Vita

Vorige terug naar alle merken

 

 

 

Waarom Naturals kiezen?

  • Alle producten van Naturals by Yerba Vita worden met de hand gemaakt van zorgvuldig gekozen, hoge kwaliteit, biologische gecertificeerde ingrediënten en uitsluitend natuurlijke conserveringsmiddelen met als doel de huid te hydrateren, voeden en huidschade te voorkomen. 
  • Naturals by Yerba Vita garandeert zichtbare verbetering van de huidconditie binnen 1 week.
  • Denk aan verbeterde hydratatie en zachtheid en verminderde schilfertjes, vetheid en acne. Daarnaast geeft Naturals by Yerba Vita een geld terug garantie bij ontevredenheid.
  • De producten houden de huid gezond, jeugdig en glowy en geven energie.

 

Filosofie

Alle producten van Naturals by Yerba Vita worden met de hand gemaakt van zorgvuldig gekozen, hoge kwaliteit, biologische gecertificeerde ingrediënten en uitsluitend natuurlijke conserveringsmiddelen met als doel de huid te hydrateren, voeden en huidschade te voorkomen. Naturals by Yerba Vita garandeert zichtbare verbetering van de huidconditie binnen 1 week. Denk aan verbeterde hydratatie en zachtheid en verminderde schilfertjes, vetheid en acne. Daarnaast geeft Naturals by Yerba Vita een geld terug garantie bij ontevredenheid.

 

Ieder product bevat een powerhouse van vitaminen, mineralen, essentiële vetzuren en krachtige actieve elementen uit natuurlijke, duurzame bronnen die zelden gebruikt worden in andere cosmetica omdat ze te duur of onstabiel zijn voor gestandaardiseerde formules. Echter in de juiste formule zijn ze een onschatbare bron van voeding voor je gezicht en lichaam zodat de balans van de huid wordt hersteld en de huid wordt beschermd. De producten houden de huid gezond, jeugdig en glowy en geven energie.

 

Naturals by Yerba Vita produceert haar producten op holistische wijze. In overeenstemming met de natuurlijke cyclus van de maanstanden en het beginsel van onderlinge verbondenheid van alle levende dingen. De producten geven positieve energie iedere keer als ze worden aangebracht op de huid. De producten zijn verpakt in een UV-proof MIRON paars glas. Een milieuvriendelijke en duurzame verpakking die tevens dient ter bescherming van gevoelige ingrediënten waardoor de effectiviteit en langdurige levensduur worden verhoogd. Alle producten zijn verpakt in travel sizes - maximaal 100 ml - zodat ze altijd mee kunnen op reis.

 

Oprichter en formulator Victoria Ratmanova

 

For me, creating luxurious skincare from every day natural ingredients is a labour of love.

And with love comes responsibility."

- Victoria Ramanova

 

Victoria Ratmanova, CEO, founder en formulator van Naturals by Yerba Vita, gelooft dat ieder mens mooi en uniek is en je huid je persoonlijke dagboek is. Victoria vindt dat natuurlijke huidverzorging niet gaat over het bedekken van je tekortkomingen. Het gaat over het verzorgen van wat je al hebt en jezelf complimenteren met je unieke schoonheid. Zodat je je op elke leeftijd zelfverzekerd voelt met wie je bent. De 100% natuurlijke en handgemaakte producten voor gezicht en lichaam van Naturals by Yerba Vita onderstrepen deze schoonheid door natuurlijke, plantaardige ingrediënten te combineren met anti-aging formules met bioactieve ingrediënten en antioxidanten. Naturals by Yerba Vita laat mannen en vrouwen van alle leeftijden zich mooi voelen en er mooi uit zien met een simpele en effectieve verzorgingsroutine die minder dan 45 seconden duurt. Het resultaat is dat de conditie van de huid wordt terug gebracht naar een normale huidconditie met een jeugdige, zachte en glowy uitstraling en het algehele welzijn wordt verbeterd.