Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Margaret Dabbs

Vorige terug naar alle merken


 

 

Waarom Margaret Dabbs kiezen?

  • Het eerste award winning anti-aging beauty regime voor prachtige, zachte en verzorgde handen en voeten.
  • Gecreëerd door internationaal expert op het gebied van voetverzorging: Margaret Dabbs.
  • Biologische emu olie - eeuwenlang bekend bij de aboriginals - is signature ingrediënt en bekend vanwege anti-aging, hydraterende en helende eigenschappen.
  • Geranium en mandarijn zorgen voor heerlijke geur.

 

Filosofie Margaret Dabbs

Margaret Dabbs uit Londen is het eerste echte anti-aging beauty regime voor handen en voeten en is gecreëerd door de internationale expert op het gebied van voetverzorging: Margaret Dabbs. De luxueuze en award winning hand- en voetverzorginsproducten zijn vakkundig samengesteld om je gezonde, prachtige en meer jeugdige handen en voeten te geven. Margaret Dabbs gebruikt biologische emu olie, bekend vanwege de helende, hydraterende en anti-aging eigenschappen. Plantenextracten onderhouden het vochtgehalte van de huid en geranium en mandarijn zorgen voor de heerlijke geur. De combinatie van deze ingrediënten zullen de gevoelige huid van je handen herstellen en transformeren door ze te beschermen tegen de effecten van huidveroudering en langdurige resultaten. Voor prachtige, zachte en verzorgde handen en voeten. 

 

Oprichter Margaret Dabbs

Margaret Dabbs is gepassioneerd door voeten, een professioneel podoloog die een reeks van voet klinieken is begonnen sinds 1998 en pionier van de nu beroemde "medische pedicure". Ze is begonnen met een aantal voetproducten om gezondheid en schoonheid samen te brengen: tot dan toe waren de producten óf gespecialiseerd in het gebruik bij speciale behandelingen maar onaangenaam in gebruik, óf beauty producten voor voeten maar niet effectief. Margaret begon met het zoeken naar ingrediënten over de hele wereld, mengde deze in haar behandelkamers en maakte zo een aantal voet producten voor gebruik in haar klinieken. Deze waren zeer effectief op een behandelingsniveau en eenvoudig te gebruiken in tegenstelling tot andere producten op de voetverzorgingsmarkt.
 
Het belangrijkste key ingrediënt, waaromheen de Margaret Dabbs-producten zijn gebaseerd, is Australische biologische emu olie. Bekend om zijn ongelooflijke helende eigenschappen, en al eeuwen bekend bij de Aboriginals, wordt emu olie al duizenden jaren voor medische doeleinden gebruikt.
 
Margaret's klinieken worden steeds groter, zijn gelegen op prestigieuze locaties (o.a. in London) en vaak bezocht door klanten van over de hele wereld. Ook internationale sterren, waaronder Victoria Bekcham, hebben de weg naar Margaret Dabbs gevonden. De medische pedicure heeft wereldwijd een cult-status gekregen en Margaret heeft behandelprotocollen ontwikkeld die vakkundig worden uitgevoerd door haar team van hoog gekwalificeerde podologen en die een hoge standaard vormen voor uitstekende resultaten.
 
Hier vind je de website van Margaret Dabbs.