Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Manuka Health

Vorige terug naar alle merken
Waarom Manuka Health kiezen?

  • De Manuka Health Manuka Honing zit bomvol anti-oxidanten en is lekker en krachtig.
  • Bij keelpijn, grieperig gevoel, bij wondjes en als eerste hulp om het herstel van de huid te bevorderen.
  • Erg lekker om te gebruiken als gezichtsmasker.

 

Filosofie Manuka Health

De Manuka Health Honing MGO 400 UMF 20+ zit bomvol anti-oxidanten. Manuka honingsoorten met een MGO classificering hebben een veel hogere anti-bacteriële werking dan gewone honingsoorten. Het gebruik van MGO bevestigt dat de honing is getest op het level van effectiviteit.

De Universiteit van Waikato in Hamilton, Nieuw Zeeland stelde de Waikato Honey Research Unit samen, om de samenstelling van honing en haar antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen te bestuderen. De Active Manuka Honey Association (AMHA) is een organisatie voor de standaardisering van Manukahoning productie. Zij hebben een gradatie systeem uitgevonden genaamd UMF (Unique Manuka Factor), waarmee de honing wordt gegradeerd aan de hand van de antibacteriële en schimmeldodende werking. De werkzame stof in Manukahoning was voorheen niet bekend.

Pas in 2008, identificeerde professor Thomas Henle van de Universiteit van Dresden, de werkzame stof als zijnde methylglyoxal. Vervolgens is een nieuw gradatie systeem in het leven geroepen onder de naam van MGO aan de hand van de hoeveelheid methylglyoxal in de honing. MGO400+ vertegenwoordigt 400 mg methylglyoxal per kilogram honing.

De Manuka Health Manuka Honing UMF20+ (400 MGO) is niet getest op dieren en bevat geen genetisch gemanipuleerde stoffen.

 

Meer infomatie over Manuka Health en waarom Manuka honing zo goed is, vind je hier.