Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

LoveliLoveli

Vorige terug naar alle merken


 

 

Waarom Loveli kiezen?

  • Hét antwoord op een puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium die écht werkt.
  • 100% natuurlijk.
  • Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken.
  • Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes.
  • Ook kokosolie heeft een neutraliserende werking tegen geurtjes.
  • Arrowroot en sheabutter zorgen voor een zachte huid. Met vitamine E als antioxidant.

 

Filosofie Loveli

Linda van Loveli accepteerde het niet langer dat al haar favoriete producten vol zaten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Zij wilde luxe, een lekkere geur en producten die doen wat ze moeten doen, zonder dat ze haar huid of gezondheid belastten: 100% goodness, 100% natuurlijk. Puur liefde en verder niets! Haar moeder kreeg jaren geleden borstkanker en er werd gewaarschuwd dat je dan beter geen deodorant met aluminium kon gebruiken. Ze kon echter geen deodorant vinden die én werkt, én er luxe uitzag én lekker rook. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van de Loveli Deodorants in een super mooi design, subtiel van geur en fantastische werking. Of zoals een klant het beschrijft: "Geweldig! Ik kan en wil niet meer zonder. Werkt super goed, ruikt subtiel en heerlijk en vooral gif-vrij. Ik ben blij!"

 

Oprichter Linda Bot

Voor de Nederlandse Linda Bot kwam de wake-up call toen haar moeder jaren geleden de diagnose borstkanker kreeg. Er werd gewaarschuwd dat je dan beter geen deodorant met aluminium erin kunt gebruiken. Maar wat dan wel? Linda probeerde van alles, maar niets werkte écht. Maar ze gaf niet op en bij al haar research kwam ze erachter dat 60% van wat je op je huid smeert, door je lichaam wordt opgenomen. En dat de meeste ingrediënten van onze cosmetica producten bepaald niet eetbaar zijn. Linda is geen scheikundige, geen natuurkundige en ze heeft geen achtergrond in de schoonheidsindustrie. Wel is ze marketeer met een passie voor de natuur. Echter, nadat een crème letterlijk ontplofte in haar keuken, besloot ze een opleiding te volgen tot cosmetic formulator. Met haar enorme obsessie kan ze bijna 24 uur per dag bezig zijn. Met het lezen over ingrediënten, shoppen en het fabriceren van producten in haar tot-lab-omgebouwde-schuur. En zo is Linda gekomen tot het ontwikkelen van de fantastische Loveli Deodorants zónder aluminium die écht werkten! Iets later gevolgd door de héérlijk Loveli Lipbalms (in stick en blikje). 

 

Linda verwoordt het zelf als volgt: "Hier droom ik van. Een wereld waarin we weer samen werken met de natuur. Omdat we allemaal beseffen dat we zelf de natuur zijn. Een leven waarin we genieten. En onszelf en elkaar verwennen. Een wereld waarin de commerciële bedrijven samenwerken met de natuur om geweldige dingen te maken die van het leven een feestje maken. Dingen die én natuurlijk én luxe zijn. Omdat dat beter is voor de aarde, voor onszelf, voor ons leven. Omdat we er allemaal blij van worden. Dan is de wereld mooi. Life becomes a celebration".

 

We couldn't agree more Linda!