Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

JOIK

Vorige terug naar alle merken


 

 

Waarom JOIK kiezen?

  • JOIK is al het goede uit de natuur gecombineerd met luxe emoties van héérlijke geuren en prachtige kleuren.
  • JOIK is puur en heeft een minimalistische stijl.
  • JOIK haalt het beste uit de natuur en zorgt tegelijkertijd ook voor de natuur en werkt met zo veel mogelijk lokale ingrediënten.
  • JOIK is natuurlijke luxe.
  • JOIK wordt met de hand vervaardigd in Estland.

 

Filosofie JOIK

De naam JOIK komt van het woord "joik" - de oude zangstijl van natuur liefhebbende Sami. Sami zijn een van oorsprong nomadisch volk dat het Noord-Europese Lapland bewoontJoik is een unieke vorm van culturele expressie, het overbrengen van emoties en het beschrijven van mensen, dieren en de natuur. Joik geeft tradities door, maar is tegelijkertijd voortdurend in ontwikkeling en in lijn met de hedendaagse wereld. Het bedrijf JOIK draagt dezelfde waarden. JOIK waardeert oude vaardigheden van het gebruik van de natuur ten voordele van gezondheid en welzijn, maar evolueert voortdurend en maakt producten die passen bij moderne mensen en emotie voortbrengen.
 

Historie JOIK

JOIK's verhaal begon in het jaar 2005, toen oprichter Eva-Maria Õunapuu op zoek was naar hoge kwaliteit geurkaarsen om ze tijdens de donkere en koude herfst- en winteravonden te branden. Het vinden van geschikte kaarsen bleek moeilijker dan verwacht. Ze wilde niet op aardolie gebaseerde paraffine kaarsen branden en werd voortdurend teleurgesteld in de aroma's van geurkaarsen. De enige oplossing die ze zag was om zelf in de spannende wereld van geurkaarsen te stappen en te leren om hoge kwaliteit, schoon brandende kaarsen te maken met verrukkelijke aroma's.
 
Ze vond een geschikt alternatief voor paraffine in natuurlijke soja was en de volgende stap was om gewenste aroma's te vinden. Het proces om de kaarsen precies goed te krijgen was lang en uitdagend. Echter, het was het waard en uiteindelijk bleken de kaarsen zo goed te zijn dat andere mensen ze ook lekker vonden. Het idee om te beginnen met het verkopen van de geurkaasen was geboren.
 
Stap voor stap werd de hobby omgezet in een succesvol bedrijf. In de loop der jaren werd natuurlijke cosmetica toegevoegd aan de lijn, Het belangrijkste aspect van JOIK producten is dat zij altijd hoogwaardige natuurlijke ingrediënten bevatten. Dit is een lang proces van onderzoek en testen dat vooraf gaat aan de lancering van alle nieuwe JOIK producten.
 
JOIK is nu het meest succesvolle natuurlijke cosmetica merk uit Estland. Alle JOIK producten worden met de hand vervaardigd in Estland. JOIK verwerkt met de grootst mogelijke zorg de ingrediënten in haar producten en de mensen van JOIK houden van wat ze doen. Alle JOIK producten zijn zo natuurlijk mogelijk en strelen het lichaam met de beste ingrediënten en geven geest en ziel plezier met een mooi design en uitstekende aroma's.