Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

John Masters Organics

Vorige terug naar alle merken

 

 


 

 

 

 

Waarom John Masters Organics kiezen?

  • Baanbrekende luxe, biologisch gecertificeerde en dierproefvrije haarverzorging en styling die gemakkelijk is in gebruik en doet wat het belooft.
  • Multi-award winnende producten.
  • Een complete collectie haarverzorging: van shampoos, (kleur)conditioners, treatments, maskers en styling producten voor mooi, zacht glanzend en gezond haar.
  • Met 70-100% gecertificeerd biologische ingrediënten.
  • Vrij van SLS, parabenen en GMO en zonder kunstmatige kleurstoffen, geurstoffen of fillers.
  • De ultieme 'guilt-free' luxe!

 

Filosofie

 

John Masters vertelt zelf graag over zijn filosofie: "Zorgen voor jezelf en zorgen voor de aarde hoeven elkaar niet uit te sluiten. Dit is al meer dan 20 jaar onze leidende kracht in het creëren van super natuurlijke schoonheid voor je haar, je huid en je huis.


John Masters Organics is ontstaan vanuit mijn verlangen naar een luxe schoonheidslijn die tegelijk de aarde met respect behandelt. Het resultaat is het hoogtepunt van hard werk door mensen van over de gehele wereld. De toewijding van deze mensen in het laten groeien en het oogsten van biologische en wildgeplukte ingrediënten wordt geëerd bij John Masters Organics.

We hebben één lichaam en één planeet gekregen. Waarom zouden we deze niet verzorgen met de uiterste zorgvuldigheid? Ik wilde niet akkoord gaan met het dagelijks gebruik van chemische en synthetische producten en ik geloofde echt dat als de mogelijkheid er was, anderen dit ook niet zouden doen. Waarom synthetische producten gebruiken als natuurlijke producten beter werken en veiliger zijn voor het milieu? Dit liefdeswerk heeft meer dan 50 weelderige, luxe producten opgeleverd en het is mij een genoegen deze super natuurlijke schoonheid met je te delen."

 

Vandaag de dag wordt John Masters Organics verkocht over de hele wereld en is erkend als de baanbrekende producent van luxe biologische schoonheid. Door partnerschappen met boeren en rooiers van biologische en wild-bewerkte ingrediënten, toewijding aan 100% recycleerbare verpakkingen en biologische productiemethoden, produceert John Masters Organics de ultieme "guilt-free luxe". Het commitment om te streven naar de hoogste normen van kwaliteit, prestatie en biologische certificering is de manier waarop John Masters Organics super natuurlijke schoonheid voor jou beschikbaar maakt.

 

Wij beginnen met een assortiment haarverzorgingsproducten en zullen dit in de loop van de tijd uitbreiden. Mocht je specifieke producten willen bestellen die je niet terug vindt in Pure Beauty Boutique, laat het ons dan weten via een mailtje (info@purebeautyboutique.nl).

 

John Masters

 

John Masters, geboren in Niagara Falls (NY) kreeg wijdverspreide erkenning in de fashion en celebrity scene in de jaren 70. Toen zijn toewijding aan biologische producten in zijn persoonlijke leven groeide, realisseerde hij zich wat de gevaren waren van het dagelijks inademen van agressieve chemicaliën in de salon. Toen hij in Manhatten de eerste 'clean air' salon opende, die toxine-vrij was en waar werd afgezien van giftige chemicaliën, was dat een instant succes!
 
Hij begon uitgebreid onderzoek te doen en essentiële oliën, plantenextracten en andere botanische ingrediënten te testen om zo zijn eerste biologische haarverzorgingsproducten te produceren in 1991. "Het zorgen voor jezelf en het zorgen voor de aarde hoeven elkaar niet uit te sluiten," zegt John: "We hebben één lichaam en één planeet gekregen. Waarom zouden we deze niet verzorgen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid? " Zijn enorme toewijding aan professionele, salon hoogwaardige producten die zijn vervaardigd met zorg en respect voor de aarde is uitgegroeid tot een volledige lijn van weergaloze haar, huid en lichaam producten. Zijn eerste product, de Dry Hair Nourishment & Defrizzer, is nog steeds een bestseller.