Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Advies over producten en merken

 

 

 

Een mooie, egale en stralende huid is mogelijk als je het juiste product gebruikt dat bij jou past. Wil je overstappen op de producten van een merk uit Pure Beauty Boutique maar weet je niet precies welk merk of product je moet kiezen? Heb je een bepaald huidprobleem of wil je eens iets anders proberen? Wij helpen je graag bij het vinden van de producten en merken die precies bij jou passen. 

 

Precies het juiste product

Je kunt de producten die passen bij jouw huid op verschillende manieren vinden. Selecteer één van de 4 zoekopties bovenaan de pagina: productlijn, merk, huidtype en categorie. Hoe meer zoekopties je invult, hoe sneller je bij de producten komt die je zoekt en bij jou passen. Je kunt daarnaast nog een zoekwoord invullen.

 

Belangrijk: de cellen van je huid vernieuwen zich iedere 28-30 dagen. Je kunt het effect van een natuurcosmetica product dan ook pas écht beoordelen na deze 28-30 dagen. Neem daarom de tijd om je huid te laten wennen aan een nieuw product. Natuurlijk kun je bij ons kostenloos proefjes opvragen, maar deze zijn meer bedoeld om te kijken of je de textuur en geur van een product aangenaam vindt.

 

Ben je benieuwd naar jouw huidtype? Klik dan hier voor meer informatie.
 

Persoonlijk advies van Maureen

Per e-mail

Heb je specifieke vragen over de verzorging van je huid, de keuze van een product of merk of wil je persoonlijk advies van Maureen ontvangen, stuur dan een e-mail aan Maureen. Maureen adviseert je graag over de manier waarop jij je huid het beste kunt verzorgen en welke producten daarbij passen en geeft een huidadvies op maat.

Per telefoon

Wil je telefonisch persoonlijk advies ontvangen van Maureen bel dan tussen 9.00 en 16.00 uur met 06 - 456 101 38 en vanuit België met +31 - 6 - 456 101 38. Ze staat je graag persoonlijk te woord. Spreek bij afwezigheid je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Proefjes

Ben je benieuwd hoe een bepaald gezichts- of lichaamsproduct geurt, voelt en werkt? We sturen je met alle plezier een gratis proefje of geurkaartje toe. Stuur een mailtje aan onze afdeling proeven en vermeld van welke producten of geuren je een proefje wenst te ontvangen. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden. Wil je uitgebreider testen, kies dan een van de probeersets.
 

Kiezen van een merk

Als je in de linker kolom op 'merken' klikt, of simpelweg hier klikt, dan vind je een overzicht van de merken in Pure Beauty Boutique. Bij ieder merk geven we een aantal redenen waarom je een bepaald merk kunt kiezen, de filosofie van een merk en informatie over de mensen achter het merk. Op deze manier kun je bepalen welk merk het beste bij je past. Twijfel je nog of wil je persoonlijk advies ontvangen, stuur dan een mail aan Maureen. Zij helpt je graag persoonlijk bij de keuze van het merk dat het beste bij jou past.