Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Frequently Asked Questions


 Ander adres bezorgen

 

Jouw bestelling kan op een ander adres in Nederland bezorgd worden. Bij het plaatsen van de bestelling kun je aangeven naar welk adres het pakketje verzonden moet worden - vink 'verzenden naar ander adres' aan en vul de adresgegevens in. We kunnen op dit moment niet bestellingen naar het buitenland sturen.

 Bestellen

 

Als je nog niet eerder bij de Pure Beauty Boutique hebt besteld, kun je eerst rondkijken bij de verschillende cosmetica merken en producten. Je kunt producten zoeken op productlijn, merk, huidtype en categorie en je zoekopdracht steeds verder verfijnen. Er is ook een algemene zoekfunctie, waar je een zoekwoord kunt invullen.

Heb je al eerder bij de Pure Beauty Boutique gewinkeld, dan kun je met je e-mail adres en wachtwoord inloggen. Dit kan je doen als je start met winkelen, of aan het einde als je je bestelling gaat afronden.

Je kunt op verschillende manieren een product bestellen:
 1. In de shopping bag rechts bovenaan de webshop, kun je direct het product bestellen via 'bestellen'. Je komt dan vanuit het product direct in het bestelscherm terecht. Daar kun je het aantal aanpassen en kiezen voor 'verder winkelen', 'naar kassa' of 'leegmaken'. Let er wel op dat je bij 'leegmaken' je hele shopping bag leegt!
 2. Je kunt ook onder het gekozen product op 'bestel' klikken, waarna je meer informatie over het product, gebruik, huidtype en de ingrediënten krijgt. Als je vervolgens op 'bestellen' klikt, kom je in het bestelscherm terecht. Daar kun je het aantal aanpassen en kiezen voor 'verder winkelen', 'naar kassa' of 'leegmaken'. Let er wel op dat je bij 'leegmaken' je hele shopping bag leegt!


Zodra je een product bestelt, zie je in de 'shopping bag' rechts bovenaan het scherm het aantal bestelde producten en de totaalprijs staan. Als je op 'details' klikt, kun je zien welke producten in je shopping bag zitten. Je kunt een eventueel verkeerd gekozen producten weer uit de shopping bag verwijderen door het aantal op nul te zetten. Je kunt ook het aantal veranderen door op de plus of min te klikken.

Als je je totale shopping bag wilt leegmaken, klik dan op 'leegmaken'.

Als je klaar bent met shoppen klik je op 'naar kassa'. Je krijgt vervolgens het overzicht van de bestelling te zien. Controleer hier jouw bestelling nog een keer goed. Indien nodig kun je hier nog wijzigingen aanbrengen. Daarna kun je in de volgende stap je persoonlijke gegevens invullen en eventueel een ander afleveradres.

Als laatste stap kun je betalen via ideal vanuit je eigen vertrouwde bankomgeving of via voorbetaling, de bestelling afronden en de bestelling definitief maken door op 'verzenden' te klikken.

Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een orderbevestiging na elke bestelling. Met dit e-mailadres en opgegeven wachtwoord kun je bij een volgend bezoek inloggen en hoef je je gegevens niet nog een keer in te vullen.

 

 Bestelling ophalen

 

Dit is helaas niet mogelijk.

 Bestellen uit buitenland

 

Het is mogelijk om vanuit België een bestelling bij Pure Beauty Boutique te plaatsen.

 Betaling

 

Je kunt je bestelling bij Pure Beauty Boutique betalen via creditcard of vooruitbetaling. 

 

Creditcard

Via PayPal kun je betalen met de creditcards Mastercard, Visa en American Express. Je kunt daarnaast ook betalen via je eigen PayPal account of een PayPal account aanmaken.

Meer informatie over betalen met je creditcard via PayPal vind je op http://www.paypal.com.


Vooruitbetaling
Als je kiest voor vooruitbetaling, dan ontvang je na het plaatsen van je bestelling een mail ter bevestiging met daarin het rekeningnummer waarnaar het bedrag overgemaakt dient te worden. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling verzonden. Wanneer het bedrag niet binnen een termijn van 7 dagen op onze rekening bijgeschreven is, vervalt je bestelling automatisch.

 Bezorging

 

Nadat jouw bestelling door ons is klaargemaakt voor verzending wordt het pakket ter bezorging aangeboden aan TNT Post. 
Nederland
Indien je 2 keer niet thuis bent op het moment van levering dan wordt de postzending op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven. Daar kan de zending nog gedurende drie weken worden afgehaald (vergeet niet je afhaalbericht en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen). Let op: met ingang van 1 maart 2016 wordt de zending nog gedurende twee weken bewaard op het dichtsbijzijnde postkantoor.
België
Vlaanderen: indien je 3 keer niet thuis bent op het moment van levering wordt de postzending naar Pure Beauty Boutique retour gezonden. Om dit voorkomen, wordt geadviseerd je telefoonnummer te vermelden op het adresetiket, zodat de postbezorging je kan bellen om een afsrpaak voor levering te maken. Mocht je dit uitdrukkelijk niet willen, geef dit dan aan ons door.
Wallonië: indien je 2 keer niet thuis bent op het moment van levering, dan wordt de postzending nog 5 dagen op depot bewaard waar je de postzending kunt afhalen. Het telefoonnummer van het depot staat vermeld op kennisgeving. Na 5 dagen gaat de postzending retour afzender.

 Klachten

 

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij besteden aan Pure Beauty Boutique kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Wij verzoeken je klachten aan ons kenbaar te maken via klacht@purebeautyboutique.nl. Beschrijf de klacht volledig en zo duidelijk mogelijk en stuur deze zo snel mogelijk naar ons toe. We zullen binnen 14 dagen de klacht beantwoorden. Indien het afhandelen van de klacht meer tijd vergt, zullen wij je hierover informeren.

 Levertijd

 

De levertijd bedraagt maximaal 4 werkdagen na ontvangst van je betaling, mits wij de producten op voorraad hebben. Deze levertijd geldt als indicatie. Wij doen onze uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren en meestal kun je de volgende dag je bestelling in huis verwachten (in Nederland)! Verwachten we dat de levertijd langer dan 4 werkdagen gaat duren, dan zullen wij je hierover per e-mail informeren. Staat er op de website een uitgestelde levertijd vermeld, dan zullen we de volledige bestelling in één keer verzenden op deze latere levertermijn. Heb je je bestelling snel nodig of heb je andere vragen over de levertijd, neem dan gerust voor je je bestelling plaatst contact met ons op via info@purebeautyboutique.nl. Wij gaan dan kijken hoe we jou het beste kunnen helpen.

 Persoonlijke gegevens

 

Persoonlijk informatie wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Pure Beauty Boutique gebruikt jouw gegevens uitsluitend om je bestelling uit te voeren en zal deze niet aan derden verstrekken. Als je nieuws of aanbiedingen van de Pure Beauty Boutique wilt ontvangen, zullen wij jou daar vooraf toestemming voor vragen.

 Prijzen

 

Alle vermelde prijzen zijn in euro's en inclusief 21% BTW.

 Product (tijdelijk) niet leverbaar of uitverkocht

 

Het kan voorkomen dat bepaalde producten tijdelijk niet leverbaar of uitverkocht zijn. Je kunt de producten dan op een later moment bestellen. Wil je weten wanneer de producten weer leverbaar zijn, stuur dan een mailtje aan levertijd@purebeautyboutique.nl.

 Retourneren

 

Jij hebt het recht van retour binnen 15 werkdagen na levering van het product zonder opgaaf van redenen. Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en ongeopende verpakking retour gestuurd wordt. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.

Voorwaarden voor het recht van retour zijn:
 • Neem zo snel mogelijk, doch uiterlijk 5 werkdagen na ontvangst, contact met ons op via retour@purebeautyboutique.nl. Geef duidelijk aan welk product je wilt retourneren of ruilen en wacht op bevestiging per e-mail van Pure Beauty Boutique. In de e-mail van Pure Beauty Boutique staan de aanwijzingen die je dient te volgen.
 • Het product mag niet gebruikt zijn en dient nog verkoopbaar te zijn. Je mag het product wel bekijken, maar niet de sluiting verbreken, het product uit de verpakking nemen of het product in gebruik nemen.
 • Het product moet onbeschadigd en compleet zijn en kan in originele verpakking en voldoende gefrankeerd, retour gezonden worden naar:

  Pure Beauty Boutique
  Leeghwaterstraat 3-02
  2811 DT Reeuwijk
  Nederland

 

 • Vermeld je naam, adres en factuurnummer en sluit bij voorkeur (een kopie van) de factuur bij. Wij adviseren het pakket verzekerd te versturen omdat alle risico's op beschadiging of zoek raken bij transport anders voor jouw rekening zijn.

Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen, zullen we het betaalde bedrag binnen 30 dagen terugbetalen. Dit is alleen mogelijk op het door jou gebruikte rekeningnummer. De verzendkosten worden niet vergoed. Ook de kosten voor het retour zenden naar Pure Beauty Boutique en het opnieuw verzenden van de producten zijn voor jouw rekening.

 Spaarpunten

 

Na het inloggen kun je bij je accountgegevens en vervolgens 'spaarpunten en waardebonnen' zien hoeveel punten je hebt gespaard.

 Spaarpunten inruilen

 

Zodra je 500 spaarpunten hebt gespaard, worden deze automatisch omgezet in een waardebon van € 25,-. Je kunt na het inloggen bij 'spaarpunten en waardebonnen' zien wat de datum van uitgifte en status is van de waardebon. Zodra je een volgende bestelling plaatst, kun je de waardebon(nen) gebruiken door in het bestelformulier de optie 'Ja, zet mijn waardebonnen in voor deze bestelling.' aan te vinken.

 Status bestelling

 

Na het inloggen kun je bij 'bestellingen' bovenaan de pagina de status van je bestelling zien.

 Verzendkosten

 

De verzend-en administratiekosten worden correct berekend nadat je bent ingelogd, omdat we met 2 verschillende tarieven werken voor Nederland en België.

Verzend- en administratiekosten      gratis verzenden
Nederland  € 4,75 per bestelling       portvrije (gratis) levering bij een bestelling vanaf € 75,-
België        € 9,75 per bestelling       portvrije (gratis) levering bij een bestelling vanaf € 150,-

Zodra je een product bestelt, zie je in het bestelscherm automatische de kosten vermeld staan en worden deze bij het totaalbedrag opgeteld. Deze kosten vervallen automatisch zodra het portvrije bedrag wordt overschreden.

 Wachtwoord vergeten

 

Als je je registreert als klant bij de Pure Beauty Boutique, dan is je e-mail adres je gebruikersnaam. Op dit e-mail adres ontvang je een wachtwoord. Noteer of bewaar deze gegevens goed. Als je je wachtwoord vergeten bent, klik dan bij 'inloggen' je e-mail adres in en klik op reset wachtwoord. Er wordt dan een nieuw wachtwoord naar je opgegeven e-mail adres gestuurd.

 Wachtwoord wijzigen

 

Ga na het inloggen naar je accountgegevens (zie shopping bag). Vul onder het kopje 'gegevens' twee keer het nieuwe wachtwoord in en klik op 'wijzig wachtwoord'.