Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

EmerginC Scientific Organics

Vorige terug naar alle merken
 

Waarom EmerginC Scientific Organics kiezen?

  • EmerginC Scientific Organics is innovatieve skincare voor zichtbare huidverbetering. Actief, effectief, zeer resultaat gericht, vrij van parabenen met tenminste 70% biologische ingrediënten, 100% natuurlijk.
  • emerginC Scientific Organics is 100% natuurlijk, waarvan 70% biologisch, zeer resultaat gericht en vrij van parabenen, parfum, minerale oliën, dierlijke ingrediënten (100% vegan), kunstmatige kleurstoffen en synthetische conserveringsmiddelen.
  • Daarnaast is minimaal 70% van de werkstoffen in de producten afkomstig van biologische teelt. Zo blijft er een kleine "marge" over om de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van biologische en organische anti-aging huidverzorging toe te passen.
  • Er worden zo min mogelijk concessies gedaan aan de effectiviteit en resultaatgerichtheid van de producten. Daarom worden sommige natuurlijke werkstoffen bewerkt om echt effectief te zijn. Dus niet zomaar 'organic', maar Scientific Organics en mogen zij met recht cosmeceuticals genoemd worden.
  • De gebruikte ingrediënten vertonen grote overeenkomsten met de in ons lichaam aanwezige stoffen. Verwerkt in huidverzorgingsproducten zijn zij in staat de weerstand van de huid te verhogen, de huid te ontgiften, het bindweefsel te verstevigen en de huidstructuur en huidfuncties te verbeteren.
  • Omdat emerginC niet alleen bewust wil omgaan met de huid, maar ook met de natuur, wordt voor elk verkocht emerginC Scientific Organics product een boom gepland. emerginC is dan ook partner van Plant-It 2020, een non-profit organisatie die wereldwijd bomen plant voor organisaties die iets terug willen doen voor het milieu.

 

Filosofie emerginC

De vraag naar 'organic' of biologische huidverzorging wordt steeds groter. Er zijn echter nauwelijks organic merken die het certificaat 'cosmeceutical' mogen dragen. De meeste biologische merken gaan niet net dat stapje verder ten aanzien van huidverbetering en anti-aging. EmerginC Scientific Organics doet dat wel!

EmerginC Scientific Organics is 100% natuurlijk en vrij van parabenen, minerale oliën, kunstmatige kleur- en geurstoffen, synthetische conserveringsmiddelen en dierlijke ingrediënten. Daarnaast is minimaal 70% van de werkstoffen in de producten afkomstig van biologische teelt.

Er blijft zo een marge over om de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van biologische ingrediënt- en anti-aging huidverzorging toe te passen in de productformules. Omdat sommige natuurlijke werkstoffen nu eenmaal bewerkt moeten worden om echt effectief te zijn. Dus niet zomaar 'organic', maar Scientific Organics! Zo worden er zo min mogelijk concessies gedaan aan de effectiviteit en resultaatgerichtheid van de producten en mogen zij met recht cosmeceuticals genoemd worden.

Alg- en zeewierextracten, spirulina, kombucha, goji bes, druivenpitextract, fyto-stamcellen uit de Gamay druif, pycnogenol en witte en groene thee vormen de basis van de gezichtsverzorging. Deze ingrediënten zijn rijk aan waardevolle mineralen, minerale zouten, vitaminen, sporenelementen, anti-oxidanten en aminozuren. Zij vertonen grote overeenkomsten met de in ons lichaam aanwezige stoffen. Verwerkt in huidverzorgingsproducten zijn zij in staat de weerstand van de huid te verhogen door haar van essentiële voedingsstoffen te voorzien. Daarnaast helpen zij de huid ontgiften, het bindweefsel te verstevigen en de huidstructuur en huidfuncties te verbeteren.

Omdat emerginC niet alleen bewust wil omgaan met de huid, maar ook met de natuur, wordt voor elk verkocht emerginC Scientific Organics product een boom gepland. emerginC is dan ook partner van Plant-It 2020, een non-profit organisatie die wereldwijd bomen plant voor organisaties die iets terug willen doen voor het milieu.

Verder zijn alle producten dierproefvrij en de verpakking van 100% gerecycled/FSC gecertificeerd papier en plantaardige inkt.
 

Oprichter Ian Lirenman

De oprichter van EmerginC is Ian Lirenman. Ian is van origine bio-chemicus en vanuit dit vakgebied op zoek gegaan naar een manier om vitamine C stabiel te houden in cosmetica. Vitamine C is het meest belangrijke huidingrediënt, maar tevens het meest instabiel. Zo kwam hij op het inkapselen van vitamines (te zien aan de bolletjesserums uit de gewone lijn van EmerginC) en is zelfs een 20% vitamine C serum als single product op de markt gaan brengen. Dat werd zo'n succes dat er gaandeweg steeds meer producten bijkwamen en zo een hele lijn cosmeceuticals is ontstaan, waarbij de Scientific Organics lijn niet alleen biologisch is maar tevens de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van biologische anti-aging huidverzorging worden toegepast. Ian is een zeer gedreven man die gaat voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en denkt aan de toekomst van onze planeet. emerginC is het enige cosmeticabedrijf dat deel uitmaakt van de Plant-It 2020 organisatie, een initiatief van John Denver. Voor ieder verkocht emerginC product wordt 1 boom geplant!

 

De emerginC website vind je hier.