Pure Beauty Boutique is online specialist in luxe natuurcosmetica en biologische cosmetica met een hoog verwengehalte. Je vindt bij ons letterlijk de mooiste producten. Fijne en bijzondere cadeaus. Voor jezelf of iemand anders.
Home
Shop
Sparen
Nieuws
In de Media
Merken
Ingrediënten
Advies
Huidtypes
Over Maureen
Contact
Digitale Nieuwsbrief
Volg ons op FacebookVolg ons op Instagram 
  The best time to celebrate life, is whenever you can.
 

Aromatherapy Associates

Vorige terug naar alle merken
 

 

 

Waarom Aromatherapy Associates kiezen?

  • Aromatherapy Associates maakt producten op basis van de puurste, hoge concentratie (30%!) etherische oliën die een verfijnde en diepgaande werking hebben op je huid, lichaam en geest.
  • Natuurlijke, luxeproducten die zijn ontwikkeld door de ambachtslieden van aromatherapie.
  • Puur, natuurlijke en effectief.
  • Aromatherapy Associates ziet bewust af van het gebruik van minerale oliën, genetisch gemanipuleerde ingrediënten, Sodium Laurl Sulphate (SLS), petrolatum, propylene glycol en parabenen.

 

Filosofie

Maureen was direct na de kennismaking met de Deep Relax Bath & Showel Oil van Aromatherapy Associates verkocht en voor ons aanleiding om Aromatherapy Associates op te nemen in Pure Beauty Boutique. Maureen was niet alleen onder de indruk van de verfijnde textuur van deze olie, maar in het bijzonder van de geur en diepe, ontspannende uitwerking van het allereerste en multi-award winnende product van Aromatherapy Associates. Ook het gebruik is bijzonder: je brengt deze Bath & Shower Oil aan op je lichaam vóórdat je gaat douchen of badderen. Het resultaat: een super gehydrateerde, zacht huid en een diep ontspannen gevoel. Maureen gebruikt dit product dan ook maximaal een half uur voordat ze gaat slapen, omdat ze binnnen een half uur echt in een diepe slaap valt. We beginnen met een klein assortiment Bath & Shower Oils maar breiden het snel uit en hebben sinds kort ook Body Oils en Candles in ons assortiment. 

 

Aromatherapy Associates geldt al ruim 30 jaar als een absolute autoriteit op het gebied van aromatherapie en richt zich op mindfulle schoonheid. Geraldine Howard en Sue Beechey richtten Aromatherapy Associates vanuit huis op in 1985 en mochten prinses Diana tot hun eerste klanten rekenen! Inmiddels werkt het exclusieve merk samen met de meest luxueuze spa's en verkooppunten ter wereld en is verkrijgbaar in meer dan 50 landen. 

 
De filosofie van Aromatherapy Associates is echter nooit veranderd! Aromatherapy Associates wil de wereld kennis laten maken met de pure kracht van essentiële oliën en aromatherapie en het verbeteren van ons lichamelijk, mentaal en emotioneel welzijn met producten die zowel effectief als luxueus zijn.
 
De passie voor essentiële oliën vloeit voort uit het inzicht dat deze therapeutische voordelen hebben die effect hebben op je huid, lichaam en geest. Aromatherapy Associates heeft deze kennis meer dan 30 jaar benut om award-winnende luxe bad, lichaam en skincare producten te leveren die op een dieper niveau werken zodat je natuurlijke uitstraling en schoonheid kunnen schittere
 
De passie voor essentiële oliën vloeit voort uit het inzicht dat deze therapeutische voordelen hebben die effect hebben op je huid, lichaam en geest. Aromatherapy Associates heeft deze kennis meer dan 30 jaar benut om award-winnende luxe bad, lichaam en skincare producten te leveren die op een dieper niveau werken zodat je natuurlijke uitstraling en schoonheid kunnen schitteren.
 

Founders Geraldine Howard en Sue Beechey

Geraldine Howard en Sue Beechey, Aromatherapy Associates oprichters, zijn in 1985 vanuit huis begonnen met het allereerste product: Deep Relax Bath & Shower Oil. Inmiddels heeft dit eerste product tientallen awards gewonnen. Geraldine en Sue zijn overtuigd dat de verrijkende ervaring van aromatherapie het lichaam voedt en de geesten stimuleert. Aromatherapy Associates zal blijven voortbouwen op hun erfenis door de ware kracht van etherische oliën en hun therapeutische voordelen voor je huid, lichaam & geest met je te delen.

 

Maar de basis van Aromatherapy Associates werd al in de jaren 70 gelegd toen Geraldine Howard en Sue Beechey beiden getraind werdeb door Arcier Micheline, student van aromatherapie oprichters Marguerite Maury, een Oostenrijks biochemicus en skincare pionier en Jean Valnet M.D, een expert in de wetenschap van essentiële oliën.
 
Deze associatie met de vroegste beoefenaars van aromatherapie heeft een permanente link gelegd tussen de traditionele beginselen van aromatherapie en de voordelen van etherische oliën wanneer deze op de juiste manier worden toegepast.
 
Sinds die tijd onderhouden Geraldine en Sue een diepe passie voor onderwijs, het beoefenen en het mengen van oliën. In 1985 werd Aromatherapy Associates opgericht om de voordelen van aromatherapie door middel van een scala aan therapeutische producten en behandelingen te delen. Geraldine en Sue zijn zijn zich blijven ontwikkelen en de producten van Aromatherapy Associates worden nu verkocht in exclusieve hotels, kuuroorden en verkooppunten in meer dan 50 landen wereldwijd.
 
Aromatherapy Associates is toegewijd aan het delen van de positieve voordelen van essentiële oliën op een zo groot mogelijke schaal. Het is meer dan een bedrijf voor ons, het is een manier van leven. Daarom hebben Geraldine en Sue in 1985 geholpen bij het oprichten van de Internationale Federatie van Aromatherapists, een organisatie gewijd aan het handhaven van de hoogste normen van aromatherapie in de gehele sector.
 

"It's more than a business for us, it is a way of life"

Geraldine Howard, Co-Founder of Aromatherapy Associates

 

Klik hier voor de officiële website en meer informatie over Aromatherapy Associates.